Till äldreboenden

Trinity

Trinity 2011 00

Under Trinitys snart 15 år som grupp har vi har hittat ett koncept, ett uttryck och ett samspel som verkar gå hem hos i stort sett alla – gamla som unga, hos vana jazzlyssnare och ovana.
Det som publiken oftast nämner efter en konsert är samspelet och spelglädjen, hur roligt det är inte bara att höra utan också se oss. Det speglar ganska väl det faktum att vi under dessa år har spelat ihop oss allt tätare och att vi fortfarande har otroligt kul när vi spelar ihop. Lekfullheten och spontaniteten finns alltid där som ett bärande inslag i framförandet och vi strävar hela tiden efter att utveckla gruppen musikaliskt.

Utöver det lägger vi stor vikt vid själva inramningen – ett väl avvägt program, genomtänkt presentation och även en visuellt estestisk image på scen, och med tre uttrycksfulla och personliga solister blir det alltid en upplevelse för både öron och ögon.

Äldreboenden

Konserter på äldreboenden har på senare år blivit ett regelbundet inslag i vår verksamhet. De syftar framförallt till att lyfta vardagen för de äldre och ge en angenäm musikupplevelse där de bor eftersom många av dem har svårt att ta sig iväg till konserter. Många av låtarna i repertoaren känner de igen från sin ungdom och ofta märks det då vissa spontant börjar stampa takten eller till och med dansa (även om det sistnämnda inte händer alltför ofta).
Vi har spelat både i större samlingssalar och mindre rum och det har alltid fungerat bra. Det går att klämma ihop sig i de flesta hörn, och även fast vi spelar orgel, trummor och trumpet med så kan vi hålla en behaglig ljudnivå.
Nedan finns videor med klipp ifrån olika konserter.

Demovideor

Sammandrag från en konsert i Västerås kommun 2018

Från en kosnert i Årjäng 2014

https://www.youtube.com/watch?v=CkNC6VfH-H4&feature=youtu.be

Bilder från tidigare konserter

Turné på mötesplatserna i Västerås kommun hösten 2017