Kultur i vården

Detta är en presentation speciellt utformad för “Kultur i vården”. Titta gärna runt på sajten i övrigt också! Där kan ni hitta information om oss, om skivproduktioner och recensioner från konserter och av skivor.

Trinity

2015 är ett jubileumsår för Trinity då vi firar 10 år som grupp. Det samlade intrycket från dessa år är att vi har hittat ett koncept, ett uttryck och ett samspel som går hem hos i stort sett alla – gamla som unga, hos vana jazzlyssnare och ovana.
Trinity 2011 00Det som publiken oftast nämner efter en konsert är samspelet och spelglädjen, hur roligt det är inte bara att höra utan också se oss. Det speglar ganska väl det faktum att vi under dessa år har spelat ihop oss allt tätare och att vi fortfarande har otroligt kul när vi spelar ihop. Lekfullheten och spontaniteten finns alltid där som ett bärande inslag i framförandet och vi strävar hela tiden efter att utveckla gruppen musikaliskt.

Utöver det lägger vi stor vikt vid själva inramningen – ett väl avvägt program, genomtänkt presentation och även en visuellt estestisk image på scen. Därmed inte sagt att musiken är lika tillrättalagd – den kan skifta från den mest smäktande ballad till ursinnigt råsväng, och med tre uttrycksfulla och personliga solister blir det alltid en upplevelse för både öron och ögon.

Vi spelar mest på jazzklubbar, i kyrkor, på skolor och äldreboenden. Repertoaren är till stor del densamma även om vi anpassar den lite efter sammanhanget.

Nedan finns en presentationsvideo som innehåller 4 snuttar från olika äldreboenden. De speglar repertoaren väl och visar även hur man ibland kan tränga ihop sig om det behövs.

Vi hoppas att vi får jobba med er!

Bilder